Diagnose

 

Acupunctuur begint met het in kaart brengen van je klachten. Deze intake duurt gemiddeld één tot anderhalf uur. In dit vraaggesprek komen alle aspecten van je gezondheid aan bod zodat we een precieze diagnose kunnen stellen. Hierbij maken we ook gebruik van pols- en tongdiagnose.

Op basis van deze diagnose stellen we een behandelplan op. Daarin kiezen we voor een behandelvorm zoals acupunctuur, kruiden of tuinamassage. Ook een combinatie van deze behandelvormen is mogelijk.

Bij het opstellen van het behandelplan geven we ook de frequentie van de behandelingen aan. Voor acupunctuur en tuinamassage is dat gemiddeld één keer per week. Voor Chinese kruiden is dat ongeveer twee tot drie weken. Daarnaast geven we voedings-adviezen en lichamelijke oefeningen ter ondersteuning van je gezondheid.

Onze behandelingen zijn inclusief consult, acupunctuur en/of tuinamassage en een kruidenrecept (exclusief de kosten van de kruiden).

Acupunctuurkliniek Ping Shu Yuan is gevestigd in Den Haag en goed bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Leidschendam, Leiden, Monster, Gouda en Woerden. Een goede keus als het gaat om Acupunctuur, Klassieke Chinese Geneeskunde, meridianen, Qi Gong, Yoga, Meditatie, Mindfulness, Cupping, Moxa, Dieet, Coaching, Lifestyle, Balans, Rugpijn, weerstand, vitaliteit, frozen shoulder, reuma, golfelleboog, tenniselleboog, artrose, menopauze, auto-immuunziekten, prikkelbare darm, hooikoorts, allergie, constipatie, hoge bloeddruk, cholesterol, disbalans, blaasontsteking, emoties en candida.