Qigong en Meditatie

Qi Gong

In het oude China betaalde een patiënt zijn dokter als hij in goede gezondheid verkeerde en gezond bleef. Het uitgangspunt van TCM is het handhaven van gezondheid en ziektepreventie. Om deze reden biedt onze praktijk ook qigong- en meditatielessen aan. De Chinezen beoefenen al duizenden jaren qigong. Deze fysieke oefeningen helpen de stroom van Qi in het lichaam te balanceren, de geest te kalmeren en de gezondheid te bevorderen. We combineren qigong met acupressuur en helpen je bij het lokaliseren van belangrijke acupunctuurpunten, zodat je blokkades in je eigen lichaam of in het lichaam van anderen kunt masseren.

Tijd: eke maandag en donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur
Adres: Valkenboslaan 324 2563 ED Den Haag
Kosten per les: € 12,50
Banknummer: IBAN NL 61 TRIO 0197 7865 96 t.n.v. Ping Shu Yuan

Meditatie

Meditatie is onmisbaar om de geest te kalmeren. Door stil te zitten en je ademhaling te observeren, leer je volledig aanwezig te zijn in het moment, zonder oordeel. Ook behandelen we taoïstische teksten van Lao Zi en Zhuang Zi en fragmenten uit de rijke zenliteratuur.

Tijd: elke dinsdag van 20.00 – 21.00
Adres Valkenboslaan 324 2563 ED Den Haag
Taal: Engels en / of Nederlands

 

 

 

 

 

Acupunctuurkliniek Ping Shu Yuan is gevestigd in Den Haag en goed bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Leidschendam, Leiden, Monster, Gouda en Woerden. Een goede keus als het gaat om Acupunctuur, Klassieke Chinese Geneeskunde, meridianen, Qi Gong, Yoga, Meditatie, Mindfulness, Cupping, Moxa, Dieet, Coaching, Lifestyle, Balans, Rugpijn, weerstand, vitaliteit, frozen shoulder, reuma, golfelleboog, tenniselleboog, artrose, menopauze, auto-immuunziekten, prikkelbare darm, hooikoorts, allergie, constipatie, hoge bloeddruk, cholesterol, disbalans, blaasontsteking, emoties en candida.